Pappilankatu 15 , Rauma

Asunnon haku

Pappilankatu 15, Rauma

Perustiedot

Asuntotyyppi
Omakotitalo
Osake / Kiinteistö
Kiinteistö
Kuvaus
Vanha Rauma on kaupungin sydän, jossa asutaan ympäri vuoden historiallisessa ympäristössä. Tällä 29 hehtaarin suuruisella alueella on yli 600 rakennusta, joista yksi on tämä Pappilankatu 15:ssa sijaitseva Sonkk. Kiinteistön kaunis hirsirunkoinen asuinrakennus on mahdollisesti alunperin 1600-luvulta ja ilmeisesti rakennettu uudelleen 1800-luvun puolivälin tienoilla. Talon portin takaa avautuu talon hurmaava umpipiha, joka kutsuu istahtamaan omenapuiden varjoon kauniina kesäpäivänä! Päätalon eteisestä aukeaa kodin iso tupakeittiö, jota lämmittää sähköpattereiden lisäksi iso takkaleivinuuni. Asunnon perällä tupakeittiön jälkeen on aikoinaan ollut isännän ja emännän sänkykammari. Huone sopii moneen eri tarkoitukseen vierashuoneesta työhuoneeksi tai esimerkiksi lasten makuuhuoneeksi. Yliskammari talon toisessa päässä on rakennettu eri tasoon kallion päälle ja toimii asukkaiden makuuhuoneena. Talon tilava kylpyhuone/wc sijoittuu eteisen yhteyteen. Piharakennus on remontoitu asumiskäyttöön 1989. Piharakennuksesta löytyy saunaosasto, pienkeittiö, wc ja takkahuone, joka soveltuu loistavan akustiikkansa ansiosta studioksi. Yläkerrassa on aula, makuuhuone ja olohuone sekä vaatehuone. Piharakennuksessa on lisäksi varastotiloja. Tämä kaunis kokonaisuus pitää nähdä paikan päällä. Sanat ja kuvat eivät riitä kertomaan kodista ja sen lukuisista mahdollisuuksista. Sovitaan esittely kohteeseen mikäli Vanha Rauma asuinympäristönä on sinun unelmasi. Olet lämpimästi tervetullut yksityisnäyttöön! Tiina Mellanen 050 318 2677 | tiina@tiinamellanenlkv.fi
Pinta-ala
90.00m2
Kokonaispinta-ala
180.00 m2
Huoneiden lukumäärä
6 huonetta
Asunnon tyyppi
2h+tupakeittiö+kph/wc ja 2-4h+k+s+kph+ph+wc+aula
Kerros
1
Kerroksia
1
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Hintatiedot

Myyntihinta
299 000.00 €
Velaton myyntihinta
299 000.00 €

Kustannukset

Lisätietoja maksuista
Omistajan keskimääräiset maksut: sähkö n. 2 700 eur/v, kiinteistövero 136 €/v. Kaupan yhteydessä mahdollinen varainsiirtovero 4 %, lainhuudatuskustannukset ja kaupanvahvistajan palkkio 120 €.

Tontti ja kaavoitus

Kaavoitustiedot
Jatkettu rakennuskielto asemakaavan laatimiseksi tai muuttamiseksi. Päättyy 12.7.2022. Lisätietoja: Rauman kaupunki, kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Tontin pinta-ala
583 m2
Tontin omistus
oma

Materiaalit

Katon tyyppi
Harjakatto
Keittiö
Lattia: muovi Varustelu: liesituuletin, astianpesukone Tasot: puu Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin Liesi: keraaminen, leivinuuni Seinät: ruusupuupaneeli.
Kylpyhuone
Lattia: laatta Seinä: kaakeli Varustelu: lattialämmitys, suihku
Sauna
Lattia: laatta Seinä: puu Sijaitsee piharakennuksessa.
Säilytystilat
Holvikellari

Kohdetta myy

Välittäjä
Tiina Mellanen LKV
Yhteyshenkilö
Tiina Mellanen
Puhelinnumero
050 318 2677
Sähköpostiosoite
tiina@tiinamellanenlkv.fi

Ota yhteyttä välittäjään