Linnaniityntie 50 , Eurajoki

Asunnon haku

Linnaniityntie 50, Eurajoki

Perustiedot

Asuntotyyppi
Omakotitalo
Osake / Kiinteistö
Kiinteistö
Kuvaus
Tämä vuosisadan vaihteeseen sijoittuva viehättävä koti huokuu historian havinaa peltomaisemien keskellä maaseudun rauhassa, Kaukonpielen kylässä. Eurajoen keskustaan ajaa kymmenessä minuutissa ja Olkiluotoon on matkaa ainoastaan seitsemän kilometriä. Naapurikylässä Linnamaassa toimii alakoulu ja yläkouluun on koulukuljetus Linnaniityntien tienhaarasta. Historiallisesti erityisen mielenkiintoiseksi Kaukonpielen kylän tekee Liinmaan Linnamäki ja neljän kilometrin päässä sijaitseva Vuojoen kartano. Meren läheisyys lisää edelleen tämän kodin kiinnostavuutta. Alunperin 1900-luvun alussa valmistuneesta kiinteistöstä on pidetty hyvää huolta vuosien varrella. Koti on saanut lisää tilaa 1989-90 valmistuneesta laajennusosasta. 2000-luvulla on valmistunut kaunis sauna pesuhuoneineen, ja talo on saanut viime syksynä uuden verannan sekä keittiön välikatto ja sähköistys on myös uusittu remontissa. Talon keskiössä on kodin sydän, lämminhenkinen keittiö, johon entisajan tunnelmaa tuo vanhan ajan puuhella. Keittiöstä on kulku talon muihin huoneisiin ja näkymä takapihan lämpimälle eteläterassille. Olohuoneessa, toisessa makuuhuoneessa ja kodinhoitohuoneessa on ihana puulattia ja upeat, vanhat väliovet kätkevät taakseen monia tarinoita. Arjen kotiaskareissa helpottaa tilava kodinhoitohuone välittömästi keittiön läheisyydessä. Kodin eteisen ympärille sijoittuvat wc, sauna/pesuhuone ja takkahuone, jonka avotakan ääressä on miellyttävää rentoutua saunan löylyjen jälkeen. Pihan 45 m² suuruisessa talousrakennuksessa on autotalli, puuvaja ja varasto. Säilytystilaa on lisäksi asuinrakennuksen vintillä. Talousrakennuksen lisäeristetty aitta lämpeää sähköllä ja makuuparvella on mahdollisuus halutessaan yöpyä. Lähes hehtaarin tontti on viherpeukalon ja lapsiperheen unelma; tilaa on runsaasti perennapenkeille, hyötykasveille, perheen yhdessäoloon ja lasten leikeille. Kiinteistö on juuri kuntotarkastettu. Lämpimästi tervetuloa ihastumaan kotiin paikan päälle ! Tiina Mellanen 050 318 2677 | tiina@tiinamellanenlkv.fi
Pinta-ala
122.00m2
Kokonaispinta-ala
150.00 m2
Huoneiden lukumäärä
Kolmio
Asunnon tyyppi
3h+k+khh+th+s+ph
Lisätietoja rakennusvuodesta
Alkuperäinen rakennus valmistunut vuosisadan vaihteessa, laajennusosa 1989-90. Talousrakennus v. 1932.
Kerros
1
Kerroksia
1
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
E2018

Hintatiedot

Myyntihinta
88 000.00 €
Velaton myyntihinta
88 000.00 €

Kustannukset

Lisätietoja maksuista
Sähkö ja vesi oman kulutuksen mukaan, saostuskaivojen tyhjennys 1-2 krt/v sekä tiemaksu 50€/v. Kiinteistövero 187,19€/v. Varainsiirtovero 4 % kaupan yhteydessä, lainhuudatuskustannukset, kaupanvahvistajan palkkio 120 €.

Tontti ja kaavoitus

Kaavoitustiedot
Eurajoen kunta.
Kaavoitustilanne
Kaavoittamaton
Tontin pinta-ala
9800 m2
Tontin omistus
oma
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: tila. Lehtola, 51-429-1-4, pinta-ala 5 500 m² Ketola, 51-429-1-5, pinta-ala 4 300 m²

Materiaalit

Katon tyyppi
Harjakatto
Keittiö
Lattia: muovi Varustelu: liesikupu, astianpesukone Seinä: maalattu, puu Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi Liesi: sähköliesi Puuhella, liesikupu ilmanvaihdolla. Pöytätasojen materiaali: ikilevy.
Kylpyhuone
Lattia: laatta Seinä: kaakeli Varustelu: lattialämmitys, suihku
Sauna
Lattia: laatta Seinä: puu
Säilytystilat
Kylmä vintti
Lämmitys
Sähkö, kolme tulisijaa

Kohdetta myy

Välittäjä
Tiina Mellanen LKV
Yhteyshenkilö
Tiina Mellanen
Puhelinnumero
050 318 2677
Sähköpostiosoite
tiina@tiinamellanenlkv.fi

Ota yhteyttä välittäjään