Hietatie 9 , Lapijoki

Asunnon haku

Seuraava näyttö: 19.9.2019 klo 17:00

Hietatie 9, Lapijoki

Perustiedot

Asuntotyyppi
Rivitalo
Osake / Kiinteistö
Osake
Kuvaus
Kaunis rivitalokolmio toimivalla pohjaratkaisulla, nopeiden kulkuyhteyksien läheisyydessä Lapijoella vapautumassa uusille asukkaille. Kodin pinnat seinistä lattioihin, keittiön kaapistojen ovet, välitilalaatat ja työskentelytaso sekä wc on uusittu viime vuosien aikana. Keittiön valkoiset kaapistot tumman lattian ja tason rinnalla on raikas ja tyylikäs yhdistelmä. Keittiön tasoilla on runsaasti työskentelytilaa ja yhteys olohuoneeseen on toimiva. Tilavan olohuoneen seinien kaunis tapetti ja huoneen valkoinen kattopaneeli sointuvat kauniisti toisiinsa ja avartavat vaaleudellaan tilaa. Olohuoneesta on käynti kodin suojaisalle ja vehreälle takapihalle. Kodin mukavan kokoiset makuuhuoneet sijoittuvat huoneiston alkupäähän. Säilytystilaa makuuhuoneissa löytyy vaatehuoneesta ja kaapistoista. Kodin rauhallinen sävymaailma jatkuu makuuhuoneiden harmonisissa seinien tapeteissa. Asunnon erillinen wc ja kylpyhuone sekä sauna sijoittuvat sujuvasti kodin keskiöön. Kylpyhuoneessa on riittävästi tilaa suihkukaapille kuin myös pyykkihuollolle ja saunan tummat paneelit houkuttelevat saunomaan. Vuonna 2011 remontoidun erillisen wc:n seinien kaakelivalinta tapetteineen on onnistunut valinta ja viehättävä yhdistelmä. Autokatoksen yhteydessä olevassa ulkovarastossa on lisäsäilytystilaa ja autolle löytyy sähköpistokepaikka. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kotiin ! Tiina Mellanen 050 318 2677 | tiina@tiinamellanenlkv.fi
Pinta-ala
77.00m2
Kokonaispinta-ala
77.00 m2
Huoneiden lukumäärä
Kolmio
Asunnon tyyppi
3 h + k + s
Kerros
1
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
E2018

Hintatiedot

Myyntihinta
79 500.00 €
Velaton myyntihinta
79 500.00 €

Kustannukset

Yhtiövastike (sis. rahoitus-, hoito-, erityis- ja muun vastikkeen)
103.95 €

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
5883 m2
Tontin omistus
oma

Materiaalit

Katon tyyppi
Harjakatto
Keittiö
Lattia: laminaatti Varustelu: astianpesukone Tasot: laminaatti Seinä: maalattu Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin Liesi: sähköliesi Talotuuletin.
Kylpyhuone
Lattia: laatta Seinä: kaakeli Varustelu: suihkukaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku, peili
Sauna
Lattia: laatta Seinä: puu
Peruskorjaukset
2015: ulko-ovet uusittu. 2016: etupuolen sokkelin korjaus. 2017: ovikatosten otsalautojen uusinta. 2017: postilaatikkojen teline uusittu.

Kohdetta myy

Välittäjä
Tiina Mellanen LKV
Yhteyshenkilö
Tiina Mellanen
Puhelinnumero
050 318 2677
Sähköpostiosoite
tiina@tiinamellanenlkv.fi

Ota yhteyttä välittäjään