Eteläkatu 10 , Rauma

Asunnon haku

Eteläkatu 10, Rauma

Perustiedot

Asuntotyyppi
Omakotitalo
Osake / Kiinteistö
Kiinteistö
Kuvaus
Kun astuu sisään eteiseen Eteläkadulla tämän Wähä-Naol -nimisen kiinteistön kuistilta, eteen avautuva näkymä lupaa paljon. Kun astuu peremmälle, koti lunastaa ensivaikutelman antamat lupaukset. Koti huokuu lämpöä ja tarjoaa tilojen käytännöllisyydellä monia eri vaihtoehtoja Vanhan Rauman kupeessa. Talon tunnelma on 1920-luvulta, jolloin päärakennus on alunperin valmistunut. Päärakennus on peruskorjattu kauttaaltaan rakenteita myöden 2000-luvulla, ja kiinteistön ulkorakennus on valmistunut vuonna 2010. Kiinteistöä on remontoitu vanhaa kunnioittaen, josta kertoo mm. seinien paperitapetit. Kodin kauniit puulattiat sopivat talon ilmeeseen täydellisesti. Päärakennus käsittää kaksi erillistä asuntoa omine sisäänkäynteineen. Kodin sydän täälläkin on keittiö, josta löytyy modernit kodinkoneet sekä ihastuttava puuhella, joka tuo lämpoä isoon keittiöön. Ruokasali sijoittuu luontevasti keittiön rinnalle, jossa on tilaa kokoontua saman pöydän ääreen perheen ja ystävien kesken. Ruokasalin tunnelman luojana toimii kauniin kakluunin aito tuli. Ruokapöydän äärestä siirtyy sujuvasti jatkamaan seurustelua viereiseen saliin. Alakerran tiloissa on lisäksi työhuone, apukeittiö ja wc. Eteisessä valkoinen portaikko johdattaa vierailijan yläkerran tilavaan aulaan, jonne on jätetty näkyviin upeat kattoparrut. Aulan molemmissa päissä on suuret makuuhuoneet. Sauna ja pesuhuone sijoittuu myös yläkerran tiloihin sekä kodin toinen erillinen wc. Päärakennuksen toinen, pienempi asunto käsittää yhden huoneen, kivan kokoisen keittiön ja wc/kylpyhuoneen. Yksiö on tällä hetkellä vuokrattuna. Pihan perältä löytyy viehättävä ulkorakennus, jonka saunassa pääsee nauttimaan puukiukaan lempeistä löylyistä. Saunan yhteydessä on pesuhuone ja erillinen wc. Takkahuone toimii tarvittaessa myös vierashuoneena mikäli tila loppuu päärakennuksesta kesken, ja on lisäksi mukava illanviettopaikka ystävien kesken. Ulkorakennuksessa on autotalli, jonka päällä parvi. Parven korkeus on harjapalkkiin 2350. Tilan eri käyttömahdollisuuksille on vain mielikuvitus rajana. Säilytystilaa koko kiinteistössä on runsaasti. Autokatoksessa on paikat kahdelle autolle ja autotallissa on lisää tilaa autoille tai varastokäyttöön. Vehreän pihan istutukset houkuttelee tutustumaan pihalla viihtyviin eri lajikkeisiin paremmin, ja näin loppukesästä voi vain kuvitella kukkien väriloiston keskellä parhainta kasvukautta. Sanojen ja kuvien välityksellä saa käsityksen kokonaisuudesta, mutta kodin tunnelma välittyy vasta paikan päällä. Soita, ja käydään tutustumassa yhdessä paikan päällä - olet lämpimästi tervetullut ! Tiina Mellanen 050 318 2677 | tiina@tiinamellanenlkv.fi
Pinta-ala
287.00m2
Kokonaispinta-ala
287.00 m2
Huoneiden lukumäärä
6 huonetta
Asunnon tyyppi
5h+k+aula+s+kph+2wc+apuk.+1h+k+wc/kph+ak+ulkorak.
Lisätietoja rakennusvuodesta
Kiinteistö peruskorjattu kauttaaltaan 2000-luvulla.
Kerros
1
Kerroksia
1,5
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Hintatiedot

Myyntihinta
470 000.00 €
Velaton myyntihinta
470 000.00 €

Kustannukset

Lisätietoja maksuista
Nykyisten omistajien keskimääräinen kulutus: öljy 3 000 l/v, vesi 100 €/kk. Kiinteistövero 350 €/v. Varainsiirtovero 4 % kaupan yhteydessä, lainhuudatuskustannukset, kaupanvahvistajan palkkio 120 €.

Tontti ja kaavoitus

Kaavoitustiedot
Rauman kaupunki, kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Tontin pinta-ala
929 m2
Tontin omistus
oma

Materiaalit

Katon tyyppi
Harja
Keittiö
Lattia: lauta Varustelu: liesikupu, astianpesukone Tasot: laminaatti Seinä: tapetti Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin Liesi: keraaminen Puuhella.
Kylpyhuone
Lattia: laatta Seinä: kaakeli Varustelu: pesukoneliitäntä, lattialämmitys Kaksi suihkua ja käsienpesuallas.
Sauna
Lattia: laatta Seinä: puu
Lämmitys
Öljy

Kohdetta myy

Välittäjä
Tiina Mellanen LKV
Yhteyshenkilö
Tiina Mellanen
Puhelinnumero
050 318 2677
Sähköpostiosoite
tiina@tiinamellanenlkv.fi

Ota yhteyttä välittäjään