Ajurinkatu 2, Rauma

Asunnon haku

Ajurinkatu 2, Rauma

Perustiedot

Asuntotyyppi
Kerrostalo
Osake / Kiinteistö
Osake
Kuvaus
ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Loistokasta asumista Raumalla Kun elämä on valmis ottamaan vastaan uutta ja toiveena on huoleton elämä ripauksella loistokkuutta, on uusi osoitteesi As Oy Rauman Loisto. Uudessa keskustakerrostalossa elät ilman remonttihuolia ja pihatöitä. Voit vain nauttia uuden kodin tuoksusta ja sulkea oven huolettomasti perässäsi lähtiessäsi mökille, matkoille tai töihin. Loisto sijaitsee kävelymatkan päässä kaikista Rauman kaupungin palveluista. Lähistöltä löytyvät niin suuret marketit kuin kirjasto, apteekit ja kaupungintalo. Ympäröivistä päivittäistavara- ja erikoisliikkeistä on varaa valita. Vanhan Rauman idylli on vain kivenheiton päässä Loiston kodeista. As Oy Rauman Loiston ja myöhemmin samalla tontille rakennettavan asunto-osakeyhtiön sisäpihalle jää suojaisa yhteispihakansi asukkaiden monipuoliseen käyttöön. Loiston pihakannen alla sijaitsee taloyhtiön oma parkkihalli. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina ja hallista pääsee hissillä suoraan kotiovelle. Asunto Oy Rauman Loiston kodit ovat valoisia ja avaria kerrostalohuoneistoja. Loistosta löytyy koteja eri elämäntilanteisiin: alkaen 28 m2 kokoisista yksiöistä, jotka sopivat loistavasti yksineläjälle, aina tilaviin perheasuntoihin. Jokaisessa asunnossa on lasitettu tai ranskalainen parveke. Tilavalla, lasitetulla parvekkeella on ihanaa nauttia ulkoilmasta aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä. Pihakannen puoleisissa ensimmäisen kerroksen asunnoissa on oma pihaterassi. Oman kodin lisäksi Loistossa pääsee nauttimaan korttelin yhteispihasta, joka rakennetaan parkkihallin päälle pihakannelle. Pihasta luodaan monipuolinen viihtymispaikka istutusaltaineen ja oleskelualueineen. Pihakansi oleskelu- ja leikkialueineen valmistuu myöhemmin. Rauman Loiston kodeissa eläminen on viihtyisää ja huoletonta, maustettuna ripauksella loistokkuutta.
Pinta-ala
44.00m2
Kokonaispinta-ala
44.00 m2
Huoneiden lukumäärä
Kaksio
Asunnon tyyppi
2h+kt+s
Rakennusvuosi
2020
Kerros
4
Kerroksia
5
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
B2018

Hintatiedot

Myyntihinta
75 605.00 €
Velaton myyntihinta
186 900.00 €

Kustannukset

Yhtiövastike (sis. rahoitus-, hoito-, erityis- ja muun vastikkeen)
316.72 €
Rahoitusvastike
162.72 €
Hoitovastike
154.00 €
Vesimaksu
oma mittari
Lisätietoja maksuista
Arvioidut asumiskustannukset: Arvioitu hoitovastike (v. 2021): 3,50 EUR/m2/kk Autohallipaikkojen vastike lasketaan 5,0 m2:n mukaan ja autotalli-autohallipaikkojen 10,0 m2 mukaan. Laina 1: Pääomavastike n. 1,13 EUR/osake/kk ennen lyhennyksiä (arvioitu korko 1,50 %). Pääomavastike n. 4,56 EUR/osake/kk lainan lyhennysten alkaessa vuonna 2023 (arvioitu korko 1,50 %). Laina 2: Pääomavastike n. 1,13 EUR/osake/kk ennen lyhennyksiä (arvioitu korko 1,50 %). Pääomavastike n. 4,56 EUR/osake/kk lainan lyhennysten alkaessa vuonna 2023 (arvioitu korko 1,50 %). Lainojen korot on on sidottu nostopäivän 12 kk euriboriin, marginaali 1,25 %. Pankilla on oikeus tarkistaa marginaali 3 vuoden välein. Taloyhtiön laina muodostuu kahdesta yhtä suuresta lainasta. Laina-aika kummassakin 25 vuotta ja lainoissa on rakennusaika + kaksi lyhennysvapaata vuotta valmistumisen jälkeen. Lyhennykset alkavat arviolta vuonna 2023. Lopullinen pääomavastike määräytyy kulloisenkin korkokannan mukaan. Osakkeenostajalla on oikeus maksaa heti valmistumisen yhteydessä taloyhtiön lainoista toinen tai molemmat lainaosuudet kokonaan pois. Lainojen korot ovat viitekoron muutoksista huolimatta aina vähintään marginaalin suuruisia. Vesi- ja sähkömaksut huoneistokohtaisten mittarilukemien mukaan. Maksuerätaulukko asunnot (myyntihinnasta laskettuna) 1. erä 20 % kaupanteosta viikon sisällä 2. erä 20 % noin 6 kk rakentamisen aloituksesta 3. erä 20 % noin 11 kk rakentamisen aloituksesta 4. erä 40 % valmistumisen yhteydessä Autohallipaikkojen hinnat 16.700 EUR - 18.900 EUR ja autotalli+halli-yhdistelmäpaikan hinta 40.000 EUR. Maksuerätaulukko autohalli- ja autotallipaikat 1. erä 50 % kaupanteosta viikon sisällä 2. erä 50 % valmistumisen yhteydessä As Oy Rauman Loisto rakennetaan yhtiön omalle tontille. Arvioitu rakentamisen aloitus alkuvuonna 2020, valmistuminen kesällä 2021. Hinnasto on voimassa toistaiseksi.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
2398 m2
Tontin omistus
oma

Materiaalit

Katon rakennusmateriaali
ruiskutasoitettu ja alaslasketut katot maalattuja, maalisävy F497 Paperi (puolihimmeä).
Lattiamateriaalit
3-sauvainen Karelia-parketti (Tammi Natur Pro 3S tai Tammi Natural Vanilla Matt 3S), jalkalista lattian sävyyn.
Seinät
Maalattu, maalisävy F497 Paperi (puolihimmeä). Kaikkiin ikkunoihin asennetaan verhokisko etulipalla tai ilman.
Keittiö
Lattia: parketti Varustelu: liesituuletin, astianpesukone Tasot: laminaatti Seinä: maalattu Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin Liesi: keraaminen, erillisuuni, liesitaso Kalusteovet: maalattu sileä ovi, valkoinen tai harmaa, vaalea tai tumma puukuvio, maalattu kehysovi: valkoinen tai harmaa.Mahd. valita eri ovi ylä- ja alakaappeihin. Kulmavedin, kaarevavedin tai nuppivedin. Välitila: työtason kanssa yhtenevä laminaatti tai laatta.
Kylpyhuone
Lattia: laatta Seinä: kaakeli Varustelu: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku Seinälaatat: laattojen koko 20x40, valk. seinälaatan (LPC WhiteGlossy/LPC White Matt) kanssa mahd. valita myös tehostelaatta yhdelle seinälle. Lattialaatta: laattojen koko 10x10. Katto: valkolakattu panelointi. Kiinteä suihkuseinä, kirkas lasi.
Sauna
Lattia: laatta Seinä: puu Saunan verhous: Tervaleppäpaneeli

Kohdetta myy

Välittäjä
Sp-Koti | Raumanmeren Kiinteistövälitys Oy
Yhteyshenkilö
Käpynen Tero
Puhelinnumero
028222111
Sähköpostiosoite
elina.kastola@spkoti.fi

Ota yhteyttä välittäjään