Teerivahe 2 C 40

Asunnon haku

Teerivahe 2 C 40

Perustiedot

Asuntotyyppi
Kerrostalo
Osake / Kiinteistö
OSAKE
Kuvaus
Loistava sijoituskohde tai ensiasunto! Rakenteilla tyylikäs, korkeatasoinen, edullinen, uusi kerrostalo, johon voit vielä vaikuttaa sisustusmateriaaleihin. Hissitalo, suositulla alueella, n. 1,5 km Rauman keskustasta. Todella tehokkaat pohjaratkaisut. Oma sauna, lasitettu parveke. Mahdollisuus ostaa myös autokatos tai pistokepaikka. Edullinen rakennusaikainen rahoitus.
Uudiskohde
K
Pinta-ala
40.00m2
Kokonaispinta-ala
40.00 m2
Huoneiden lukumäärä
Kaksio
Asunnon tyyppi
2h+kk+s
Rakennusvuosi
0
Lisätietoja
Viimeistele makusi mukaan - ostaja voi vielä rakennusaikana vaikuttaa sisätilojen ilmeeseen, kun ostopäätös tehdään ajoissa. Laatoissa, kalusteiden ovissa, tasoissa ja vetimissä on useita eri hintaan sisältyviä vaihtoehtoja!
Kerros
3/3
Yleiskunto
Hyvä

Hintatiedot

Myyntihinta
53 776.00 €
Velaton myyntihinta
139 400.00 €

Kustannukset

Rahoitusvastike
140.14 €
Hoitovastike
134.00 €

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus
V
Tontin pinta-ala
9 551.00 m2

Materiaalit

Lattiamateriaalit
Asuinhuoneiden lattiat ovat tammilautaparkettia. Pesuhuoneen, wc/kodinhoitohuoneen seinät laatoitetaan. Keittiössä, keittokomerossa ja tupakeittiössä laatoitetaan työ- ja pesupöytien taustaseinät kalsuteiden välialueelta. Saunan seinät paneloidaan kuusipaneelilla. Näkyvät kattopinnat ovat pääosin ruiskutasoitepintaisia.
Keittiö
Kalusteiden ovet ovat MDF-levyä. Keittiön työtasot ovat laminaattia upotetuin altain. Keittiöihin sijoitetaan astianpesukone, keraaminen liesi sekä valollinen liesikaapu. Kylmäkalusteena on jää-/pakastekaappi (asunnoissa 4h+k+s on kaksi kylmälaitetta), tilavaraus mikrolle
Kylpyhuone
Pesuhuoneessa on allaskaappi ja peilikaappi valolla sekä suihkuseinä. WC/kodinhoitotilassa on allaskaappi ja peili. Kaikissa asuinhuoneistossa on tilavaraus pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle.
Sauna
oma
Lämmitys
Kaukolämpö
Vapautumispäivä
Wednesday, January 31, 2018

Kohdetta myy

Välittäjä
Raumanmeren Kiinteistövälitys
Yhteyshenkilö
Tero Käpynen
Puhelinnumero
0505691731
Sähköpostiosoite
tero.kapynen@raumanmerenkv.fi

Ota yhteyttä