Teerivahe 2 A 5

Asunnon haku

Teerivahe 2 A 5

Perustiedot

Asuntotyyppi
Kerrostalo
Osake / Kiinteistö
OSAKE
Kuvaus
Keskustan tuntumassa tasokas, tiilivuorattu hissillinen kerrostalo. Jokaisessa huoneistossa omat saunat, lasitettu parveke tai terassipiha. Lattiat parkettia, kosteat tilat laatoitettu. Kävelymatka keskustaan ja lähipalveluihin, koulu aivan vieressä! Kaukolämpö. Yhtiöllä myös autokatoksia ja autopistokepaikkoja. Lataa esite kotisivuiltamme www.raumanmerenkv.fi / soita ja kysy lisätietoja!
Uudiskohde
K
Pinta-ala
72.50m2
Kokonaispinta-ala
72.50 m2
Huoneiden lukumäärä
Kolmio
Asunnon tyyppi
3h+k+s
Rakennusvuosi
0
Lisätietoja
Viimeistele makusi mukaan - ostaja voi vielä rakennusaikana vaikuttaa sisätilojen ilmeeseen, kun ostopäätös tehdään ajoissa. Laatoissa, kalusteiden ovissa, tasoissa ja vetimissä on useita eri hintaan sisältyviä vaihtoehtoja! Arvioidut asumiskustannukset : Arvioitu hoitovastike (v. 2017) n. 3,35 EUR/m2/kk Pääomavastike 1,16 EUR/osake /kk (arvioitu korko 2,5%). Vesi- ja sähkömaksut huoneistokohtaisten mittarilukemien mukaan.
Kerros
2/3
Yleiskunto
Hyvä

Hintatiedot

Myyntihinta
62 090.00 €
Velaton myyntihinta
205 538.00 €

Kustannukset

Rahoitusvastike
0.00 €
Hoitovastike
0.00 €

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus
V
Tontin pinta-ala
9 551.00 m2

Materiaalit

Lattiamateriaalit
Asuinhuoneiden lattiat ovat tammilautaparkettia. Pesuhuoneen, wc/kodinhoitohuoneen seinät laatoitetaan. Keittiössä, keittokomerossa ja tupakeittiössä laatoitetaan työ- ja pesupöytien taustaseinät kalsuteiden välialueelta. Saunan seinät paneloidaan kuusipaneelilla. Näkyvät kattopinnat ovat pääosin ruiskutasoitepintaisia.
Keittiö
Kalusteiden ovet ovat MDF-levyä. Keittiön työtasot ovat laminaattia upotetuin altain. Keittiöihin sijoitetaan astianpesukone, keraaminen liesi sekä valollinen liesikaapu. Kylmäkalusteena on jää-/pakastekaappi (asunnoissa 4h+k+s on kaksi kylmälaitetta).
Kylpyhuone
Pesuhuoneessa on allaskaappi ja peilikaappi valolla sekä suihkuseinä. WC/kodinhoitotilassa on allaskaappi ja peili. Kaikissa asuinhuoneistossa on tilavaraus mikrolle, pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle.
Sauna
saunat varustetaan sähkökiukaalla
Lämmitys
Kaukolämpö
Vapautuu
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kohdetta myy

Välittäjä
Raumanmeren Kiinteistövälitys
Yhteyshenkilö
Toimisto
Puhelinnumero
02-822 2111
Sähköpostiosoite
asunnot@raumanmerenkv.fi

Ota yhteyttä