Plättvahe 3 as 4

Asunnon haku

Plättvahe 3 as 4, Rauma

Perustiedot

Asuntotyyppi
Rivitalo
Osake / Kiinteistö
Osake
Kuvaus
ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Loistava sijainti - neljä upeaa asuntoa by Designtalo. Näissä kodeissa yhdistyvät omakotitaloasumisen omavaraisuus sekä taloyhtiön tuomat edut. Taloyhtiö koostuu kahdesta erillisestä talosta, joissa kummassakin kaksi asuntoa, ja asuntojen autokatokset ja lämpimät varastot sijaitsevat asuntojen välissä. Kaikki asunnot ovat siis päätyasuntoja eikä kellään ole seinänaapureita. Uudenlahden arvostettu asuinalue tarjoaa luonnonmukaisen ja rauhallisen ympäristön. Kaupunki kehittyy vahvasti pohjoisen suuntaan, ja alueelta löytyykin mm. päiväkoti, koulu, kauppa, jossa posti- ja apteekkipalvelut, sekä Pyytjärven kuntoilualue. Hyvät yhteydet niin keskustan suuntaan kuin 8-tiellekin. Asuntojen varustelu on taattua Designtalon tyyliä ja laatua. Pintamateriaalit voit valita runsaista vaihtoehdoista. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Takapihalta avautuu metsäinen näkymä. Otahan yhteyttä ja varaa omasi pian! Susanna Okkonen 040 716 5299, susanna.okkonen@op.fi.
Uudiskohde
false
Pinta-ala
97.00m2
Kokonaispinta-ala
97.00 m2
Huoneiden lukumäärä
4 huonetta
Asunnon tyyppi
4h, k, s, autokatos, varasto
Rakennusvuosi
2022
Kerros
1
Yleiskunto
Uusi

Hintatiedot

Myyntihinta
142 500.00 €
Velaton myyntihinta
285 000.00 €

Kustannukset

Yhtiövastike (sis. rahoitus-, hoito-, erityis- ja muun vastikkeen)
164.90 €
Rahoitusvastike
0.00 €
Hoitovastike
164.90 €

Tontti ja kaavoitus

Kaavoitustiedot
Rauman kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava.
Tontin omistus
V

Materiaalit

Katon tyyppi
Harja
Pinnoitteet
Olohuoneen lattia parketti. Keittiö, makuuhuoneet, eteinen ja vaatehuone laminaatti. Parketti- ja laminaattivaihtoehdot sisustusvalikoimasta. Seinät maali, maalarinvalkoinen.
Keittiö
Kiintokalusteet suunnitelman mukaan, Novart. Laminaattityötasot, tiskiallas ruostumatonta terästä, pesualtaan hana Oras Safira. Induktioliesitaso, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone sekä jääkaappi/pakastin.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen lattia keraaminen laatta 10x10 ja seinät keraaminen laatta, vaihtoehdot pintamateriaaliluettelosta. Hanavaihtoehdot LVI-kalusteluettelosta.
Sauna
true
Säilytystilat
Vaatehuone, ulkovarasto
Rakennusmateriaalit
Puu
Lämmitys
Muu
Vapautuu
Sopimuksen mukaan

Kohdetta myy

Välittäjä
OP Koti Länsi-Suomi Oy LKV
Puhelinnumero
044 731 7433
Sähköpostiosoite
opkoti.lansi-suomi@op.fi

Ota yhteyttä välittäjään