Rajahorsmantie 1

Asunnon haku

Rajahorsmantie 1, Rauma

Perustiedot

Asuntotyyppi
Omakotitalo
Osake / Kiinteistö
Kiinteistö
Kuvaus
Sympaattinen 1 1/2 -kerroksinen rintamamiestalo tarjolla suositulla pohjoispuolen asuinalueella. Täysin uusittu mutta vanhan ajan henkeä ja tunnelmaa huokuva talo. Rauhallinen, osittain puuston suojaama piha on kokonaan aidattu kestopuuaidalla/ muovipäällysteisellä puutarhaverkolla. Puutarhassa on nurmikkoa ja istutuksia. Pihalla on myös kaivo kastelua varten. Tontin pohjoisrajalla kulkee oja, johon vesi virtaa suoalueelta. Pihalle on rakennettu kaksi isoa kestopuuterassia, joihin kulku turvallisesti kaiteilla varustetuilla rampeilla ja portailla. Rampit helpottavat liikkumista niin liikuntarajoitteisten, lastenvaunujen kuin lastenkin osalta. Betonikivetys johtaa porteilta taloon ja piharakennukseen, jossa mm. sauna. Pienemmän terassin yhteyteen on tehty pieni tasanne, johon voit vaikka hankkia oman paljun. Isomman terassin yhteydessä on mukava syödä, grillata komealla puu/hiililämmitteisellä valmisgrillillä ja viihdyttää vieraita. Isolla n. 2500m2 tontilla kasvaa omenapuita, marjapensaita, vadelmia, raparperia ja kriikunapensaita. Pihalle on rakennettu myös erillinen aidattu hyötypuutarha, joten puutarha tuottaa paljon herkullista syötävää. Aidattu piha on lapsiperheiden ja koiranomistajan unelma. Uusi hintapyyntö koko isolla tontilla: 139 000e.
Pinta-ala
84.00m2
Kokonaispinta-ala
104.00 m2
Huoneiden lukumäärä
4 huonetta
Asunnon tyyppi
4h, k, kph/wc + piharak.: sauna, at, varasto.
Rakennusvuosi
1952
Yleiskunto
Hyvä

Hintatiedot

Myyntihinta
139 000.00 €

Tontti ja kaavoitus

Kaavoitustiedot
Rauman kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava, rakennuslupa.
Tontin omistus
O
Tontin pinta-ala
2 528.00 m2
Kunnallistekniikka
Kunnan.

Materiaalit

Katon tyyppi
Harja
Pinnoitteet
Keittiö: Keittiö on remontoitu vuonna 2016. Lattiassa on laminaatti, seinissä iloisen värinen maali. Olohuone: Olohuoneen lattia on laminaattia, seinäpinnat on levytetty ja maalattu. Makuuhuone 1: Yläkerran makuuhuoneissa on muovimatto ja seinäpinnoissa on tapetti. Makuuhuone 2: Yläkerran makuuhuoneissa on muovimatto ja seinäpinnoissa on tapetti. Sauna: Piharakennuksen saunassa on betonilattia ja seinät on paneloitu. Kylpyhuone: Pesuhuone on remontoitu vuonna 2012, tila on tuolloin laatoitettu. Eteinen: Eteisen ja kuistin lattia on kosteutta kestävää vinyylikorkkia. Kuistin seinät ovat sormipaneelia. Eteisen seinät maalattu. Wc: Wc on kylpyhuoneen yhteydessä ja tila on laatoitettu. Yläkerrassa on wc-varaus (putket). Ruokahuone/ makuuhuone: Alakerran ruokahuoneen lattia on laminaattia, seinissä on maali.
Keittiö
Jääkaappi, pakastekaappi, sähköliesi, liesituuletin.
Kylpyhuone
Sauna sijaitsee piharakennuksessa, ja on uusittu 2016, puukiuas on uusittu 2016, kylpyhuone on remontoitu 2012, suihkuseinä erottelee suihkun muusta tilasta, pesukoneliitäntä kylpyhuoneessa omassa syvennyksessä, lattialämmitys.
Sauna
true
Säilytystilat
Vintti, ulkovarasto, kaapistot
Rakennusmateriaalit
Puu
Lämmitys
Sähkö
Vapautuu
Heti

Kohdetta myy

Välittäjä
Länsi-Suomen OP-Kiinteistökeskus
Puhelinnumero
010 25 70720
Sähköpostiosoite
opkk.rauma@op.fi

Ota yhteyttä välittäjään