Vuosiontie 29

Asunnon haku

Vuosiontie 29

Perustiedot

Asuntotyyppi
Omakotitalo
Osake / Kiinteistö
KIINTEISTO
Kuvaus
Rakastu maalaismaisemaan. Tämä jykevän kaunis talo on asettunut luontevasti pellon laidalle. Vihreää ja vehreää. Isolla omalla tontilla voi pelata vaikka jalkapalloa, ja oman pihasaunan lämmöstä kelpaa katsella näkymiä. Osa tontista on aidattu, joten myös koirat ovat tänne hyvin tervetulleita. Talo itsessään on kokenut täysremontin vuonna 2008, eikä juuri mitään vanhaa ole jäljellä, vain alkuperäisen talon hirsirunko on paikoillaan. Kunnallistekniikkakin löytyy. Jos nautit rauhasta ja hiljaisuudesta, tämä on sinun paikkasi!
Uudiskohde
E
Pinta-ala
161.50m2
Huoneiden lukumäärä
4 huonetta
Asunnon tyyppi
K+ oh+ 2mh+ aula+ khh+ kph+ s+ 2wc. Piharakennus jossa myös sauna.
Rakennusvuosi
1930
Lisätietoja
Rakastu maalaismaisemaan. Tämä jykevän kaunis talo on asettunut luontevasti pellon laidalle. Vihreää ja vehreää. Isolla omalla tontilla voi pelata vaikka jalkapalloa, ja oman pihasaunan lämmöstä kelpaa katsella näkymiä. Osa tontista on aidattu, joten myös koirat ovat tänne hyvin tervetulleita. Talo itsessään on kokenut täysremontin vuonna 2008, eikä juuri mitään vanhaa ole jäljellä, vain alkuperäinen hirsirunko on paikoillaan. Kunnallistekniikkakin löytyy. Jos nautit rauhasta ja hiljaisuudesta sekä edullisista asumiskustannuksista, tämä on sinun paikkasi!
Kerros
2
Yleiskunto
Hyvä

Hintatiedot

Myyntihinta
178 000.00 €
Velaton myyntihinta
178 000.00 €

Kustannukset

Rahoitusvastike
0.00 €
Hoitovastike
0.00 €

Tontti ja kaavoitus

Kaavoitustilanne
Kaavoittamaton
Tontin omistus
O
Tontin pinta-ala
4 420.00 m2

Materiaalit

Katon tyyppi
Harja/ pelti
Lattiamateriaalit
Talon lattiat ovat maalattua lautaa, yläkerrassa on laminaatti. Eteisessä ja kosteissa tiloissa laattalattia. Seinäpinnat on tapetoitu.
Keittiö
Iso tupakeittiö on tämän kodin sydän. Ikkunat avautuvat kolmeen ilmansuuntaan, ja leivinuuni ryhdittää tilan. Jääkaappi/pakastin, liesi, liesituuletin, astianpesukone.
Kylpyhuone
Kaksi erillistä wc:tä, kummassakin kerroksessa omansa. Harmaa, laatoitettu kylpyhuone sekä sauna. Piharakennuksessa erillinen puulämmitteinen sauna patoineen.
Rakennusmateriaalit
puu/ osittainen hirsirunko
Lämmitys
Sähkö, leivinuuni, pönttöuuni. Ilmalämpöpumppu yläkerrassa (2012)
Vapautuu
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kohdetta myy

Välittäjä
Asuntokauppa Fajanssi Oy
Yhteyshenkilö
Fajanssi Oy LKV Asuntokauppa
Puhelinnumero
045-146 6595
Sähköpostiosoite
asuntokauppa@fajanssi.fi

Ota yhteyttä