Sammalhuoneenkatu 22

Asunnon haku

Sammalhuoneenkatu 22, Rauma

Perustiedot

Asuntotyyppi
Omakotitalo
Osake / Kiinteistö
KIINTEISTO
Kuvaus
Tasokasta ja toimivaa. Kodin lämpöä ja luksusta. Loistavasti arkkitehtisuunniteltu 2010 valmistunut koti, jossa yksityiskohdat on otettu huomioon asumisen toimivuudessa. Tyylikkyydessään koti on vailla vertaa. Alakerran tilat kylpevät suurien ikkunoiden tuomassa valossa. Keittiön ruokailutilan katto yltää harjakorkeuteen ja lähes koko seinän peittävät ikkunat antavat aurinkoa keittiöön ja myös olohuoneeseen. Olohuoneesta osa on samoin harjakorkeuteen asti yltävää kattoa. Yksi makuuhuone on alakerrassa, samoin wc, kodinhoitohuone, pesuhuone ja sauna. Kodinhoitohuoneesta on kulku lasitetulle terassille, jossa on helppo viihtyä aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Isot lasiovet avautuvat ulkoterassille. Yläkerran tilavasta aulasta on kulku makuuhuoneeseen, josta saa helposti eroteltua alkuperäisen suunnitelman mukaisesti kaksi makuuhuonetta. Yläkerran kylpyhuoneessa on wc ja suihku. Toisesta makuuhuoneesta on ikkuna sisäpihalle ja metsään. Oma pikkuinen parveke on sisäpihan suuntaan. Tämä kodikas arvotalo etsii uusia asukkaita nauttimaan alueen ja asumisen miellyttävyydestä. Suojaisa ja luonnonläheinen piha rajoittuu metsään. Kiinteistön tasokkuus on viety kauniisti viimeistelyyn ammattilaisen pihasuunnitelman mukaisesti. Perheen autoille on talli ja katos, polkupyörille oma tilansa ja lisäksi varastotilaa on mukavasti.
Uudiskohde
E
Pinta-ala
188.00m2
Kokonaispinta-ala
300.00 m2
Huoneiden lukumäärä
5 huonetta
Asunnon tyyppi
Keittiö/rh+ oh+ mh+ wc+ khh+ kph/s+ lasitettu terassi. Yläk. 2mh+ vh+ kph+ aula. Lämmin autotalli, pyörävarasto+ 2varastoa.
Rakennusvuosi
2010
Lisätietoja
Tasokasta ja toimivaa. Kodin lämpöä ja luksusta. Loistavasti arkkitehtisuunniteltu 2010 valmistunut koti, jossa yksityiskohdat on otettu huomioon asumisen toimivuudessa. Sisustuksessa on mietitty valoja ja sävyjä ja saatu aikaan miellyttävän seesteinen koti. Tyylikkyydessään tämä talo on vailla vertaa. Alakerran tilat kylpevät suurien ikkunoiden tuomassa valossa. Keittiön ruokailutilan katto yltää harjakorkeuteen ja lähes koko seinän peittävät ikkunat antavat aurinkoa keittiöön ja myös olohuoneeseen. Olohuoneesta osa on samoin harjakorkeuteen asti yltävää kattoa. Yksi makuuhuone on alakerrassa, samoin wc, kodinhoitohuone, pesuhuone ja sauna. Kodinhoitohuoneesta on kulku lasitetulle terassille, jossa on helppo viihtyä aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Isot lasiovet avautuvat ulkoterassille. Yläkerran tilavasta aulasta on kulku makuuhuoneeseen, josta saa helposti eroteltua alkuperäisen suunnitelman mukaisesti kaksi makuuhuonetta. Yläkerran kylpyhuoneessa on wc ja suihku. Toisesta makuuhuoneesta on ikkuna sisäpihalle ja metsään. Oma pikkuinen parveke on sisäpihan suuntaan. Tämä kodikas arvotalo etsii uusia asukkaita nauttimaan alueen ja asumisen miellyttävyydestä. Suojaisa ja luonnonläheinen piha rajoittuu metsään. Kiinteistön tasokkuus on viety kauniisti viimeistelyyn ammattilaisen pihasuunnitelman mukaisesti. Perheen autoille on talli ja katos, polkupyörille oma tilansa ja lisäksi varastotilaa on mukavasti.
Kerros
2
Yleiskunto
Erinomainen
Palvelut
Ruokakauppa 2km, Koulut: Pyynpään koulu ja Raumanmeren koulu n. 1,5km.

Hintatiedot

Myyntihinta
435 000.00 €
Velaton myyntihinta
435 000.00 €

Kustannukset

Rahoitusvastike
0.00 €
Hoitovastike
0.00 €

Tontti ja kaavoitus

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin omistus
V
Tontin vuokran kuvaus
690.00 EUR/v
Tontin pinta-ala
920.00 m2

Materiaalit

Katon tyyppi
Harja/ pelti
Lattiamateriaalit
Lattiat ovat parkettia ja laattaa. Seinät on tapetoitu.
Keittiö
Laadukas ja hyvin varusteltu keittiö on toimivasti lähellä sisäänkäyntiä ja ruokailutila on eroteltu keittiöstä. Ruokailutilassa isot ikkunat ja harjakorkeuteen asti avartuva katto tuovat paljon luonnonvaloa perheen iloksi. Valoisan keittiön työtasot ovat kivitasoa ja massiivipuuta. Keittiön kodinkoneet: jääkaappi, pakastin, keraaminen liesitaso, erillinen uuni (höyryuuni), design-liesituuletin, mikro, kahvikone ja astianpesukone.
Kylpyhuone
Alakerrassa on erillinen wc. Alakerran kodinhoitohuoneesta on kulku pesuhuoneeseen, jossa on kaksi suihkua. Tyylikäs löylyhuone. Yläkerrassa on oma wc/kylpyhuone. Molemmissa suihkutiloissa on automaattinen lisätuuletus.
Rakennusmateriaalit
Puu/ lauta
Lämmitys
Kaukolämpö. Varaava takka. 2x ilmalämpöpumppu.
Vapautuu
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kohdetta myy

Välittäjä
Asuntokauppa Fajanssi Oy
Yhteyshenkilö
Fajanssi Oy LKV Asuntokauppa
Puhelinnumero
044-747 7800
Sähköpostiosoite
asuntokauppa@fajanssi.fi

Ota yhteyttä välittäjään