Oikokatu 6

Asunnon haku

Oikokatu 6, Rauma

Perustiedot

Asuntotyyppi
Omakotitalo
Osake / Kiinteistö
KIINTEISTO
Kuvaus
Tämä uljas talo Nummella tarjoaa upeat puitteet suuremmallekin perheelle. Jos kaipaat tilaa, mutta et halua tinkiä laadusta etkä halua asua remontin keskellä - tämä on kotisi! Loistava sijainti koulujen läheisyydessä tekee tästä kodista lapsiperheelle sopivan. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta sekä hiljattain remontoitu wc sekä harrastehuone esimerkiksi pukeutumis- tai tietokonetilaksi. Upea maisema vesitornin suuntaan. Alakerrassa on kotoisa keittiö, jossa kylmälaitteita isommankin perheen tarpeisiin. Isoon olohuoneeseen mahtuu myös pitkä ruokapöytä yhteisiin hetkiin. Alakerran makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone, ja eteisessä on uusittu wc. Remontoidun takkahuoneen kautta on pääsy upeaan saunaosastoon ja kodinhoitotilaan. Takkahuoneen avotakka luo syksyn pimeneviin iltoihin tunnelmaa ja olohuoneen varaava kakluuni levittää kodikasta lämpöä. Pesuhuoneesta on pääsy vilpolaan, pienelle kuistille jossa on mukava istuskella ja pohtia maailman menoa iho vielä löylyistä höyryten. Helppohoitoinen piha mahdollistaa vaivattoman arjen, mutta kyllä muutama marjapensaskin autotallin takaa löytyy. Tilavan autotallin yhteydessä on myös varasto- ja verstastilaa. Ihastu ja varaa esittelyaikasi!
Uudiskohde
E
Pinta-ala
170.00m2
Kokonaispinta-ala
200.00 m2
Huoneiden lukumäärä
5 huonetta
Asunnon tyyppi
4 mh + olohuone + keittiö + takkahuone + s/pesuhuone/vilpola
Rakennusvuosi
1936
Lisätietoja
1998: päärakennuksen ulkoverhouksen uudistus ja maalaus, autotalli-/varastorakennuksen maalaus, kakluunin asennus. 2004: muiden paitsi olohuoneen sisäkattojen ja portaikon seinien panelointi, keittiön kaapiston ovien uusintalakkaus. 2012: Kaikki viemäri- ja vesijohtoverkostot uusittu, ikkunat uusittu. Sauna-/pesutilat, kodinhoitohuone, takkahuone ja alakerran makuuhuone uusittu kaikki kerralla, jolloin myös lattiarakenteet avattu, uusittu ja vahvistettu näiltä osin. Yläkerran wc uusittu. 2016: Katto ja ulko-ovet uusittu, ulkoeteinen ja alakerran WC uusittu ja kalustettu. Yläkerran isojen makuuhuoneiden lattiat ja tapetit uusittu.
Kerros
1,5
Yleiskunto
Erinomainen

Hintatiedot

Myyntihinta
287 000.00 €
Velaton myyntihinta
287 000.00 €

Kustannukset

Rahoitusvastike
0.00 €
Hoitovastike
0.00 €

Tontti ja kaavoitus

Kaavoitustiedot
Rauman Kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin omistus
V
Tontin vuokran kuvaus
161.00 EUR/v
Tontin pinta-ala
581.00 m2

Materiaalit

Katon tyyppi
Harja/Profiilipelti
Lattiamateriaalit
Lattiat ovat laminaattia ja parkettia, seinät tapetoidut. Kosteat tilat ja kodinhoitohuone on laattaa.
Keittiö
Keittiössä on jääkaappi, pakastin sekä kaksi kylmötä. Sähköliesi sekä astianpesukone.
Kylpyhuone
Asunnossa on kaksi wc:tä, toinen ylä- ja toinen alakerrassa, ja molemmat on remontoitu. Myös tunnelmallinen kylpyhuone/saunaosasto on remontoitu, ja kylpyhuoneesta on käynti ihastuttavaan vilpolaan.
Rakennusmateriaalit
Puu
Lämmitys
Sähkö/Puu
Vapautuu
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kohdetta myy

Välittäjä
Asuntokauppa Fajanssi Oy
Yhteyshenkilö
Fajanssi Oy LKV Asuntokauppa
Puhelinnumero
044-747 7800
Sähköpostiosoite
asuntokauppa@fajanssi.fi

Ota yhteyttä välittäjään