Kitulantie 48

Asunnon haku

Kitulantie 48, Rauma

Perustiedot

Asuntotyyppi
Omakotitalo
Osake / Kiinteistö
KIINTEISTO
Kuvaus
Komea omakotitalokokonaisuus Kortelassa miellyttää niin isäntää kuin emäntääkin. Piha talleineen on autoharrastajan tai kotinikkaroijan toiveiden täyttymys ja talo on oikea arjen unelma! Valoisuus, avaruus ja toimiva pohjaratkaisu kuvaavat tätä kotia täydellisesti. Alakerrassa keittiö yhdistyy olohuoneeseen, takkaleivinuunin jakaen tilaa kotoisasti. Kodinhoitohuone on tilava ja sieltä on käynti myös tilavaan saunaosastoon. Kylpyhuoneessa on myös amme jossa voit rentoutua kiireisen päivän jälkeen. Ikkunallisessa, suuressa saunassa mahtuu löylyttelemään isompikin perhe ja voit valita, haluatko lämmittää saunasi sähkö- vai puukiukaalla. Yläkerrassa on upea aula, jossa voit lokoisasti lueskella ja aulasta on käynti parvekkeelle. Yläkerrassa on niin ikään suihku/wc ja kolme makuuhuonetta, joista isoimman voit vielä jakaa kahdeksi huoneeksi tarvittaessa. Tervetuloa tutustumaan tähän ryhdikkääseen kaunottareen!
Uudiskohde
E
Pinta-ala
202.00m2
Kokonaispinta-ala
202.00 m2
Huoneiden lukumäärä
5 huonetta
Asunnon tyyppi
4 mh + olohuone + khh + keittiö + yläaula + saunaosasto + iso autotalli
Rakennusvuosi
2003
Lisätietoja
Komea omakotitalokokonaisuus Kortelassa miellyttää niin isäntää kuin emäntääkin. Piha talleineen on autoharrastajan tai kotinikkaroijan unelma ja talo on oikea arjen unelma! Valoisuus, avaruus ja toimiva pohjaratkaisu kuvaavat tätä kotia täydellisesti. Alakerrassa keittiö yhdistyy olohuoneeseen, takkaleivinuunin jakaen tilaa kotoisasti. Kodinhoitohuone on tilava ja sieltä on käynti myös tilavaan saunaosastoon. Kylpyhuoneessa on myös amme jossa voit rentoutua kiireisen päivän jälkeen. Ikkunallisessa, suuressa saunassa mahtuu löylyttelemään isompikin perhe ja voit valita, haluatko lämmittää saunasi sähkö- vai puukiukaalla. Yläkerrassa on upea aula, jossa voit lokoisasti lueskella ja aulasta on käynti parvekkeelle. Yläkerrassa on niin ikään suihku/wc ja kolme makuuhuonetta, joista isoimman voit vielä jakaa kahdeksi huoneeksi tarvittaessa. Tervetuloa tutustumaan tähän ryhdikkääseen kaunottareen!
Kerros
2
Yleiskunto
Hyvä
Palvelut
Kauppa 1,2 km, Koulut: Päiväkoti 1,2 km, ala-aste 1 km, yläaste 3 km ja lukio 4,5 km

Hintatiedot

Myyntihinta
283 000.00 €
Velaton myyntihinta
283 000.00 €

Tontti ja kaavoitus

Kaavoitustiedot
Rauman Kaupunki
Kaavoitustilanne
Kaavoittamaton
Tontin omistus
O
Tontin pinta-ala
6 400.00 m2

Materiaalit

Katon tyyppi
Harja
Lattiamateriaalit
Lattiat laminaattia, seinät tapetoidut. Kosteat tilat laattaa.
Keittiö
Keittiön varusteisiin kuuluu jääkaappi, pakastinkaappi, keraaminen liesi, erillisuuni, liesituuletin, leivinuuni ja astianpesukone. Kiviset työtasot.
Kylpyhuone
Alakerrassa on erillinen wc sekä kylpyhuone saunaosastolla. Yläerrassa kph/wc.
Rakennusmateriaalit
Puu/Lauta
Lämmitys
Öljy-/puukattila, vesikiertoinen lattialämmitys. Tulisijoja
Vapautuu
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kohdetta myy

Välittäjä
Asuntokauppa Fajanssi Oy
Yhteyshenkilö
Fajanssi Oy LKV Asuntokauppa
Puhelinnumero
044-7477 800
Sähköpostiosoite
asuntokauppa@fajanssi.fi

Ota yhteyttä välittäjään