Kirkkotie 309

Asunnon haku

Kirkkotie 309, Eurajoki

Perustiedot

Asuntotyyppi
Omakotitalo
Osake / Kiinteistö
KIINTEISTO
Kuvaus
Kauniisti kotikiinteistöksi kunnostettu vanha koulu, joka vastaa nykyajan asumisen tarpeisiin aina maalämpöä myöden. Kiinteistö sijaitsee omassa rauhassa, omalla rannalla, mutta kuitenkin lähellä Eurajoen palveluja. Korkeat huoneet ovat avaraa ja valoisaa tilaa. Vanhat pönttöuunit ja kirjastohuoneen suuri varaava takka luovat niin luonnon lämpöä kuin tunnelmaakin. Moderni kylpyosasto sekä vaatehuoltoon täydellisesti suunniteltu kodinhoitotila pukeutumisnurkkauksineen takaavat toimivan arjen. Kodinhoitotilaan on käynti myös suoraan kuistilta. Idyllisen, vuonna 2016 uusitun pihasaunan muheva kiuas lämpiää puilla ja pihasaunaan terassilla voit nauttia kauniista jokimaisemasta. Omaa rantaviivaa on n. 120 metriä ja pääset ihanasti vilvoittelemaan löylyjen jälkeen uintisyvyydeltään sopivaan jokeen. Joen rantaan on tehty luonnonläheinen grillauspaikka, joten voit päästä omalla pihalla retkitunnelmaan. Suurella 0,86 hehtaarin pihalla kasvaa monia herkullisia puutarhan hyötykasveja kuten viinimarjoja, kirsikoita, luumuja, omenoita, pensasmustikoita ja tyrniä. Pihalla sijaitsee myös maakellari. Suulirakennuksessa on autokatospaikka kahdelle autolle, varastotilaa sekä halkoliiteri ja verstastila.
Uudiskohde
E
Pinta-ala
371.00m2
Kokonaispinta-ala
371.00 m2
Huoneiden lukumäärä
8 huonetta
Asunnon tyyppi
8 h + k + eteistiloja + saunaosasto + khh + suuli + pihasauna + maakellari
Rakennusvuosi
1926
Lisätietoja
Kauniisti kotikiinteistöksi kunnostettu vanha koulu, joka vastaa nykyajan asumisen tarpeisiin aina maalämpöä myöden. Kiinteistö sijaitsee omassa rauhassa, omalla rannalla, mutta kuitenkin lähellä Eurajoen palveluja. Korkeat huoneet ovat avaraa ja valoisaa tilaa. Vanhat pönttöuunit ja kirjastohuoneen suuri varaava takka luovat niin luonnon lämpöä kuin tunnelmaakin. Moderni kylpyosasto sekä vaatehuoltoon täydellisesti suunniteltu kodinhoitotila pukeutumisnurkkauksineen takaavat toimivan arjen. Kodinhoitotilaan on käynti myös suoraan kuistilta. Idyllisen, vuonna 2016 uusitun pihasaunan muheva kiuas lämpiää puilla ja pihasaunaan terassilla voit nauttia kauniista jokimaisemasta. Omaa rantaviivaa on n. 120 metriä ja pääset ihanasti vilvoittelemaan löylyjen jälkeen uintisyvyydeltään sopivaan jokeen. Joen rantaan on tehty luonnonläheinen grillauspaikka, joten voit päästä omalla pihalla retkitunnelmaan. Suurella 0,86 hehtaarin pihalla kasvaa monia herkullisia puutarhan hyötykasveja kuten viinimarjoja, kirsikoita, luumuja, omenoita, pensasmustikoita ja tyrniä. Pihalla sijaitsee myös maakellari. Suulirakennuksessa on autokatospaikka kahdelle autolle, varastotilaa sekä halkoliiteri ja verstastila. Pintamateriaalit: Puu-/lankkulattia on keittiössä, luokkahuoneessa, ruokasalissa ja makuuhuoneissa. Kirjastossa on parkettilattia ja kosteat tilat, olohuone sekä eteinen ovat laattaa.
Kerros
2
Yleiskunto
Hyvä
Palvelut
Kauppa 2,6 km, Koulut: Päiväkoti 1,8 km, ala-aste 1,8 km, ylä-aste ja lukio 715 m

Hintatiedot

Myyntihinta
345 000.00 €
Velaton myyntihinta
345 000.00 €

Tontti ja kaavoitus

Kaavoitustiedot
Eurajoen kunta
Kaavoitustilanne
Kaavoittamaton
Tontin omistus
O

Materiaalit

Katon tyyppi
Harja / Saumapelti
Keittiö
Vuonna 2004 valmistuneessa Puustellin keittiössä on astianpesukone, jääkaappi, pakastinkaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, erillisuuni sekä integroitu mikroaaltouuni.
Kylpyhuone
Talossa on kolme wc:tä sekä kylpyhuoneita kaksi.
Rakennusmateriaalit
Hirsi/puu
Lämmitys
Maalämpö / puu, sähköä kuluu 25.000 kwh vuodessa sisältäen käyttösähkön. Vesikiertoinen patterilämmitys.
Vapautuu
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kohdetta myy

Välittäjä
Asuntokauppa Fajanssi Oy
Yhteyshenkilö
Fajanssi Oy LKV Asuntokauppa
Puhelinnumero
044-7477 800
Sähköpostiosoite
asuntokauppa@fajanssi.fi

Ota yhteyttä välittäjään