Katavisto 286

Asunnon haku

Katavisto 286, Rauma

Perustiedot

Asuntotyyppi
Mökki / Huvila
Osake / Kiinteistö
KIINTEISTO
Kuvaus
Aurinko paistaa ja kesä tarjoaa kauneintaan. Laukku on pakattu ja on aika karistaa kaupungin pölyt jaloista ja suunnata mökille jonne on 5-10 minuutin venematka Rokinnokasta. Kelirikkoaikana mökille pääsee Säikän salmen yli jollalla. Astu sisään huvilaan, istahda nauttimaan hiljaisuudesta avaraan olohuoneeseen ja luo katse merelle, joka kimmeltää tuhansin timantein. Tässä huolella pidetyssä huvilassa on kaikki, mitä saatat toivoa. Hyvin varustellussa keittiössä valmistuvat kesäiset herkut ja viileämpinä syys-iltoina voit sytyttää keittiössä olevan varaavan takan lämpöä tuomaan. Olohuoneeseen on suunniteltu ruokailutila ja syödessäsi voit nauttia kauniista merimaisemasta. Lisäksi huvilassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on kylpyhuone suihkuineen. Rantasaunaa lämmittäessäsi voit istahtaa terassille nauttimaan luonnon äänistä ja kiireettömyydestä. Lempeiden puusaunan löylyjen jälkeen peseytymistä helpottaa saunassa oleva suihku. Rantasaunan yhteydessä on pukuhuone, josta pääset kulkemaan takapihalle. Pihapiirissä on kesäkeittiö ja piharakennus, jossa on mm. verstastilaa nikkaroinnista innostuneelle, sekä ulko-wc. Tontti on luonnonmukaisen kaunis ja Kataviston saaressa pääsetkin kiinni aitoon mökkeilyn tunnelmaan. Tämä on nähtävä paikan päällä! Soita ja varaa esittelyaikasi, rauhaisat mökkihetket odottavat. Kiinteistö myydään irtaimistoineen. Inventaarioon kuuluu mm. perämoottorivene, 15 hv perämoottori, jolla sekä kiinteistönhuoltoon liittyviä työkaluja. Ilmalämpöpumppu on asennettu 05/2019.
Uudiskohde
E
Pinta-ala
74.50m2
Kokonaispinta-ala
138.50 m2
Huoneiden lukumäärä
5 huonetta
Asunnon tyyppi
Huvila+ rantasauna+ piharakennus+ kesäkeittiö
Rakennusvuosi
0
Lisätietoja
Mökille on 5-10 minuutin venematka Rokinnokasta. Kelirikkoaikana mökille pääsee Säikän salmen yli jollalla. Tässä huolella pidetyssä huvilassa on kaikki, mitä saatat toivoa. Hyvin varustellussa keittiössä valmistuvat kesäiset herkut ja viileämpinä syys-iltoina voit sytyttää keittiössä olevan varaavan takan lämpöä tuomaan. Olohuoneeseen on suunniteltu ruokailutila ja syödessäsi voit nauttia kauniista merimaisemasta. Lisäksi huvilassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on kylpyhuone suihkuineen. Rantasaunaa lämmittäessäsi voit istahtaa terassille nauttimaan luonnon äänistä ja kiireettömyydestä. Lempeiden puusaunan löylyjen jälkeen peseytymistä helpottaa saunassa oleva suihku. Rantasaunan, 14/17 m2, yhteydessä on pukuhuone, josta pääset kulkemaan takapihalle sekä osin katettu avokuisti. Pihapiirissä on kesäkeittiö ja piharakennus, jossa on mm. verstastilaa nikkaroinnista innostuneelle, sekä ulko-wc. Tontti on luonnonmukaisen kaunis ja Kataviston saaressa pääsetkin kiinni aitoon mökkeilyn tunnelmaan. Tämä on nähtävä paikan päällä! Soita ja varaa esittelyaikasi, rauhaisat mökkihetket odottavat. Kiinteistö myydään irtaimistoineen. Inventaarioon kuuluu mm. perämoottorivene, 15 hv perämoottori, jolla sekä kiinteistönhuoltoon liittyviä työkaluja. Ilmalämpöpumppu asennettu 05/2019. Pintamateriaalit: Huvilan lattiapinnat ovat helppohoitoista laattaa. Seinäpinnat ovat maalia ja tapettia.
Kerros
1
Yleiskunto
Hyvä

Hintatiedot

Myyntihinta
187 000.00 €
Velaton myyntihinta
187 000.00 €

Tontti ja kaavoitus

Kaavoitustiedot
Rauman kaupunki
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Tontin omistus
O

Materiaalit

Katon tyyppi
Harja/ tiili/ huopa
Keittiö
Hyvin varustellussa keittiössä on pyykinpesukone, silityslauta, liesi, liesituuletin, jääkaappi/pakastin, varaava takka sekä viileä kellari. Keittiöstä on kätevästi kulku ulos.
Kylpyhuone
Piharakennuksessa on siisti ulko-wc. Huvilan kylpyhuoneessa on suihku sekä pesuallas. Rantasaunalla on lämminvesivaraaja sekä suihku. Saunassa on suihkun lisäksi pata ja löylyhuoneessa on lattialämmitys.
Rakennusmateriaalit
Puu/ lauta
Peruskorjaukset
Tiilikatto, seinä- ja lattia- sekä yläpohjan eristykset on uusittu. Huvilaan on uusittu 3-kertaiset ikkunat.
Lämmitys
Lattialämmitys ja 2 x varaava takka. Lisäksi olohuoneessa on avotakka. Huvilassa on ilmalämpöpumppu.
Vapautuu
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kohdetta myy

Välittäjä
Asuntokauppa Fajanssi Oy
Yhteyshenkilö
Fajanssi Oy LKV Asuntokauppa
Puhelinnumero
044-7477 800
Sähköpostiosoite
asuntokauppa@fajanssi.fi

Ota yhteyttä välittäjään