Kärppätie 11

Asunnon haku

Kärppätie 11, Rauma

Perustiedot

Asuntotyyppi
Omakotitalo
Osake / Kiinteistö
KIINTEISTO
Kuvaus
Kappelinluhdassa päättyvän tien varrella oleva iso perhekoti. Rauhallinen ja viihtyisä sijainti rakentuvan koulun vieressä. Paljon isoja remontteja juuri tehtynä, kylpyhuone ja sauna remontti on vielä käynnissä ja vielä on mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin. Kolme makuuhuonetta ja lisäksi vielä takkahuone, joka tällä hetkellä myös makuuhuone käytössä. Tilava olohuone, kaunis 2017 uusittu keittiö, erillinen wc ja 2017 remontoitu kodinhoitohuone. Suojaisalla takapihalla on terassi ja 10 hengen palju. Talon yhteydessä lämmin varastotila ja lämmin autotalli. Tähän kotiin ei ole tulossa yleisesittelyjä, soita ja sovi oma esittelyaikasi.
Uudiskohde
E
Pinta-ala
138.00m2
Kokonaispinta-ala
190.00 m2
Huoneiden lukumäärä
5 huonetta
Asunnon tyyppi
5h+ k+ khh+ kph+ s+ wc+ vaatehuone+ autotalli+ lämmin varasto
Rakennusvuosi
1980
Lisätietoja
Kappelinluhdassa päättyvän tien varrella oleva iso perhekoti. Rauhallinen ja viihtyisä sijainti rakentuvan koulun vieressä. Paljon isoja remontteja juuri tehtynä, kylpyhuone ja sauna remontti on käynnissä ja vielä on mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin. Kolme makuuhuonetta ja lisäksi takkahuone, joka tällä hetkellä myös makuuhuone käytössä. Tilava olohuone, kaunis 2017 uusittu keittiö, erillinen wc ja 2017 remontoitu kodinhoitohuone. Suojaisalla takapihalla on terassi ja 10 hengen palju. Talon yhteydessä varasto ja lämmin autotalli. Tähän kotiin ei ole tulossa yleisesittelyjä, soita ja sovi oma esittelyaikasi.
Kerros
1
Yleiskunto
Hyvä

Hintatiedot

Myyntihinta
189 500.00 €
Velaton myyntihinta
189 500.00 €

Tontti ja kaavoitus

Kaavoitustiedot
Rauman kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin omistus
V
Tontin vuokran kuvaus
231.16 EUR/v
Tontin pinta-ala
716.00 m2

Materiaalit

Katon tyyppi
Auma/ vartti.
Lattiamateriaalit
Lattiat ovat laminaattia ja parkettia. Seinät ovat tapettia ja maalia. Märkätilat laattaa.
Keittiö
2017 remontoitu kaunis valkoinen keittiö, jossa paljon kaappeja sekä laskutilaa. Varusteina jääkaappi, pakastin, keraaminen liesitaso, erillisuuni, liesituuletin, integroitu mikroaaltouuni ja astianpesukone. Paikka isollekin ruokapöydälle.
Kylpyhuone
Kylpyhuone ja sauna ovat valmistumassa remontista. Tällä hetkellä seinät ovat levytettyinä ja seuraavaksi tulevat vesieristys ja pinnat. Pintoihin mahdollisuus vielä vaikuttaa, jos nopeasti toimii. Ikkunallinen kylpyhuone ja sauna. Kylpyhuoneeseen tulee kaksi suihkua, sähkötoiminen lattialämmitys ja lasiseinä tulee jakamaan tilat toisistaan. Pintamateriaaleiksi on tulossa vaaleat seinäkaakelit ja lattiaan sekä tehosteraitaan hiekan sävyä. Erillinen wc, jossa tällä hetkellä suihkukaappi kylpyhuoneremontin ajan käytössä. Erillinen kodinhoitohuone, jossa paljon kaappeja, pyykinpesukone ja kuivausrumpu.
Rakennusmateriaalit
Puu/ tiili.
Peruskorjaukset
Kaukolämpölaitteet uusittu 2014, käyttövesiputket uusittu 2017, keittiö remontoitu 2017, pintaremonttia 2017, sadevesikaivot uusittu 2018, asfaltti laitettu pihalle 2018, kylpyhuoneremontti 2019,
Lämmitys
Kaukolämpö/ vesikiertoiset patterit, avotakka.
Lämmityskustannukset
83.33
Vapautuu
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kohdetta myy

Välittäjä
Asuntokauppa Fajanssi Oy
Yhteyshenkilö
Fajanssi Oy LKV Asuntokauppa
Puhelinnumero
044-7477 800
Sähköpostiosoite
asuntokauppa@fajanssi.fi

Ota yhteyttä välittäjään