Kämpäntie 123

Asunnon haku

Kämpäntie 123, Eurajoki

Perustiedot

Asuntotyyppi
Omakotitalo
Osake / Kiinteistö
KIINTEISTO
Kuvaus
Irjanteen rauhallisessa ja kauniissa maalaismaisemassa sijaitsee upea ja kodikkaan lämmin kiinteistökokonaisuus. Tähän Kylänpää-nimiseen tilaan sovitat hienosti perheesi, omia harrastuksia ja kotieläimiä nauttimaan arjen mukavuudesta ja puuhailuista viehättävän kauniissa hirsitalossa ja sen pihapiirissä. Saunarakennus on tummalta tunnelmaltaan hieno ja rentoutumiseen täydellinen paikka. Täällä saunassa tavoitat niitä kuuluisia maailman parhaita löylyjä. Talon alakerrassa on n.90m2:n tupakeittiö, olohuone, makuuhuone, kylpyhuone/wc ja kodinhoitotila. Yläkerrassa on n.70m2:n aula ja kaksi makuuhuonetta. Navetta on n.100m2, suuli on n.90m2, kuivuri on 60-70m2 ja saunarakennus on 27m2. Lisäksi illan kesäruokailuun on grillikatos ja autoille on omat paikat.
Uudiskohde
E
Pinta-ala
160.00m2
Huoneiden lukumäärä
4 huonetta
Asunnon tyyppi
4h+ k+ khh+ kph+ s/takkatupa+ talli+ kuivuri+ maakellari+ nevetta+ suuli+ grillik
Rakennusvuosi
1902
Lisätietoja
Irjanteen rauhallisessa ja kauniissa maalaismaisemassa sijaitsee upea ja kodikkaan lämmin kiinteistökokonaisuus. Tähän Kylänpää-nimiseen tilaan sovitat hienosti perheesi, omia harrastuksia ja kotieläimiä nauttimaan arjen mukavuudesta ja puuhailuista viehättävän kauniissa hirsitalossa ja sen pihapiirissä. Saunarakennus on tummalta tunnelmaltaan hieno ja rentoutumiseen täydellinen paikka. Täällä saunassa tavoitat niitä kuuluisia maailman parhaita löylyjä. Talon alakerrassa on n.90m2:n tupakeittiö, olohuone, makuuhuone, kylpyhuone/wc ja kodinhoitotila. Yläkerrassa on n.70m2:n aula ja kaksi makuuhuonetta. Navetta on n.100m2, suuli on n.90m2, kuivuri on 60-70m2 ja saunarakennus on 27m2. Lisäksi illan kesäruokailuun on grillikatos ja autoille on oma paikkansa.
Kerros
2
Yleiskunto
Hyvä

Hintatiedot

Myyntihinta
199 000.00 €
Velaton myyntihinta
199 000.00 €

Tontti ja kaavoitus

Kaavoitustiedot
Eurajoen kunta
Kaavoitustilanne
Kaavoittamaton
Tontin omistus
O
Tontin pinta-ala
3 524.00 m2

Materiaalit

Katon tyyppi
Harja/ saumapelti (2010)
Lattiamateriaalit
Lattiat on lankkua ja laattaa. Seinät ovat tapettia.
Keittiö
Tilava vanhan talon upea uusittu keittiö. Varusteina jääkaappi, pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, integroitu mikro, astianpesukone ja puuhella. Tasot ovat kiveä ja lattia puuta.
Kylpyhuone
Talon laajennusosassa on kodinhoitohuone sekä kylpyhuone/wc. Pesukoneliitäntä on kodinhoitohuoneessa. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja märkätiloissa lattialämmitys. Pihalla on erillinen upea saunarakennus, jossa keittiö/takkahuone ja tilava puusauna vesipatoineen. Takkahuoneessa on 2013 asennettu ilmalämpöpumppu.
Rakennusmateriaalit
Hirsi/puu
Peruskorjaukset
2009 kaivettu vesi taloon ja kiinteistö liitetty viemäriin,ilmalangat poistettu ja uusi maakaapeli kaivettu talokaappiin sekä pihapiirin rakennuksiin. Samalla asennettu pihavalaistuksen maakaapelit. 2009-2010 talvella vanha osa purettu kaikilta osin sisältä hirteen asti, kaikki sähköt uusittu ja viemäri vedetty taloon, seinät oikokoolattu ja puhallettu ekovilla lisäeristeeksi ja levytetty. Kaikki pinnat uusittu/maalattu/tapetoitu/entisöity. Vanhaa hirsirakentamista kunnioittaen. 2010-2011 teetetty laajennus ja taloon rakennettu yläkerta. Kaikki uutta. Käsinhakattu saumapeltikatto. Ylhäällä kaikki uutta. 2012 pihan maa-ainekset vaihdettu ja rakennettu kivimuuri, teetetty pihasauna vanhan tilalle (Kiukaisten huvilaveistämö). Kaikki uutta/entisöityä, rakennettu talon terassi. 2013 rakennettu pihasaunan terassi ja istutusalue ja roskakatos. 2014 rakennettu kesäkeittiö pihasaunan terassille, korjattu peräsuulin päätyseinä, maalattu kaikki ulkorakennukset. 2015 maalattu ulkorakennuksien katot poislukien pikkutalli ja maakellari. 2016 aita rakennettu vanhan tilalle, grillikatos rakennettu metsään.
Lämmitys
Sähkölämmitys, 2x ilmalämpöpumppu, puuhella, 2xpönttöuuni.
Vapautuu
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kohdetta myy

Välittäjä
Asuntokauppa Fajanssi Oy
Yhteyshenkilö
Fajanssi Oy LKV Asuntokauppa
Puhelinnumero
044-7477 800
Sähköpostiosoite
asuntokauppa@fajanssi.fi

Ota yhteyttä välittäjään