Hirvitie 14 D

Asunnon haku

Hirvitie 14 D, Rauma

Perustiedot

Asuntotyyppi
Rivitalo
Osake / Kiinteistö
OSAKE
Kuvaus
Tässä on sinulle uusi koti, hyvästä taloyhtiöstä, Kappelinluhdan rauhalliselta alueelta. Siistikuntoinen ja potentiaalinen asunto, jossa on toimiva pohjaratkaisu ja tilavat huoneet. Keittiössä on runsaasti tilaa kokkailulle, sekä säilytykselle. Arkiseen aherrukseen sujuvuutta tuo käytännöllinen kodinhoitohuone. Omassa saunassa voit nautiskella rentouttavista löylyistä illan hämärtyessä. Taloyhtiön piha-alue on suojaisa ja lasten leikkeihin sopiva. Kodin lasitetulla terassilla voit nautiskella raittiista ilmasta, vuodenajasta riippumatta! Asuntoon kuuluu oma autotalli, jonka yhteydessä on tilava varasto. Tule paikan päälle ja ihastu tähän kotiin!
Uudiskohde
E
Pinta-ala
85.00m2
Kokonaispinta-ala
85.00 m2
Huoneiden lukumäärä
Kolmio
Asunnon tyyppi
3h+ k+ khh+ s+ lasitettu terassi+autotalli+ varasto
Rakennusvuosi
1980
Lisätietoja
Tässä on sinulle uusi koti, hyvästä taloyhtiöstä, Kappelinluhdan rauhalliselta alueelta. Siistikuntoinen ja potentiaalinen asunto, jossa on toimiva pohjaratkaisu ja tilavat huoneet. Keittiössä on runsaasti tilaa kokkailulle, sekä säilytykselle. Arkiseen aherrukseen sujuvuutta tuo käytännöllinen kodinhoitohuone. Omassa saunassa voit nautiskella rentouttavista löylyistä illan hämärtyessä. Taloyhtiön piha-alue on suojaisa ja lasten leikkeihin sopiva. Asuntoon kuuluu oma autotalli, jonka yhteydessä on tilava varasto! Tule paikan päälle ja ihastu tähän kotiin!
Kerros
1/1
Yleiskunto
Hyvä

Hintatiedot

Myyntihinta
152 000.00 €
Velaton myyntihinta
152 000.00 €

Kustannukset

Rahoitusvastike
85.00 €
Hoitovastike
170.00 €

Tontti ja kaavoitus

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin omistus
V
Tontin vuokran kuvaus
845,00 EUR/v
Tontin pinta-ala
2 275.00 m2

Materiaalit

Katon tyyppi
Harja/ tiili
Lattiamateriaalit
Pikkueteisen lattia on laattaa, muun asunnon osalta lattiat ovat parkettia. Pesutiloissa on laattaa. Asunnon seinäpinnat ovat tapettia.
Keittiö
Suurikokoinen ja siisti keittiö, jossa on runsaasti kaappitilaa. Kodinkoneina jääkaappi ja pakastin, astianpesukone, liesi ja liesituuletin.
Kylpyhuone
Kylpyhuone ja wc on remontoitu vuosina 2004-2006. Pesutiloihin kuljetaan tilavan kodinhoitohuoneen kautta, josta löytyy säilytystilan lisäksi pesukoneliitäntä. Sauna on siistikuntoinen.
Sauna
Kyllä.
Säilytystilat
Kaapistoja, sekä asuntoon kuuluva, tilava varasto.
Rakennusmateriaalit
Puu
Peruskorjaukset
Ikkunat uusittu 2016.
Lämmitys
Kaukolämpö
Vapautuu
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kohdetta myy

Välittäjä
Asuntokauppa Fajanssi Oy
Yhteyshenkilö
Fajanssi Oy LKV Asuntokauppa
Puhelinnumero
044-7477 800
Sähköpostiosoite
asuntokauppa@fajanssi.fi

Ota yhteyttä välittäjään