Hinnerjoentie 474

Asunnon haku

Hinnerjoentie 474, Rauma

Perustiedot

Asuntotyyppi
Omakotitalo
Osake / Kiinteistö
KIINTEISTO
Kuvaus
Lapin Kaukolan kylässä, joen rannalla oleva kiinteistökokonaisuus. Päärakennuksen alakerrassa on keittiö, olohuone, makuuhuone, erillinen wc, pukuhuone, kylpyhuone ja sauna, yläkerrassa aula ja kaksi makuuhuonetta. Vanhassa hirsisessä kaupparakennuksessa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone/wc sekä avonainen vinttitila. Lisäksi kaksi joenrannalla olevaa rantasaunaa, autotalli, puuvarasto/autotalli, 2 auton varasto/talli, yhdistetty puuvarasto/2 auton talli sekä kellari/työtila. Tästä upea paikka asunnoksi tai vapaa-ajan viettoon. Harrastuksille on tilaa piharakennuksissa ja joen rannassa pääsee saunomaan ja uimaan. Soita ja sovi oma esittelyaikasi!
Uudiskohde
E
Pinta-ala
130.00m2
Kokonaispinta-ala
210.00 m2
Huoneiden lukumäärä
7 huonetta
Asunnon tyyppi
Talo: 4h+ k+ wc+ kph+ s Kauppa: 3h+ k+ kph+ vintti+ 2 rantasaunaa+ autotallit
Rakennusvuosi
1948
Lisätietoja
Lapin Kaukolan kylässä, joen rannalla oleva kiinteistökokonaisuus. Päärakennuksen alakerrassa on keittiö, olohuone, makuuhuone, erillinen wc, pukuhuone, kylpyhuone ja sauna, yläkerrassa aula ja kaksi makuuhuonetta. Vanhassa hirsisessä kaupparakennuksessa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone/wc sekä avonainen vinttitila. Lisäksi kaksi joenrannalla olevaa rantasaunaa, autotalli, puuvarasto/autotalli, 2 auton varasto/talli, yhdistetty puuvarasto/2 auton talli sekä kellari/työtila. Tästä upea paikka asunnoksi tai vapaa-ajan viettoon. Harrastuksille on tilaa piharakennuksissa ja joen rannassa pääsee saunomaan ja uimaan. Vanha hirsinen kauppa on ollut n. 5 vuotta kylmiltään, vedet katkaistuina, jolloin ylläpitokustannukset ovat todella pienet. Kaivovesi on ollut hyvää ja se on riittänyt isommallekin porukalle.
Kerros
2
Yleiskunto
Hyvä

Hintatiedot

Myyntihinta
99 000.00 €
Velaton myyntihinta
99 000.00 €

Tontti ja kaavoitus

Kaavoitustiedot
Rauman kaupunki
Kaavoitustilanne
Kaavoittamaton
Tontin omistus
O
Tontin pinta-ala
4 100.00 m2

Materiaalit

Katon tyyppi
Harja/pelti
Lattiamateriaalit
Päärakennuksen lattiat ovat muovimattoa ja seinät tapettia. Katot ovat lautaa ja levyä. Kaupparakennuksen pintamateriaalit kaipaavat päivitystä.
Keittiö
Päärakennuksen keittiö on uusittu peruskorjauksen yhteydessä 1978. Sähköliesi, puuhella ja jääkaappi/pakastin. Kaupparakennuksessa on myös keittiö, jossa puuhella.
Kylpyhuone
Päärakennuksessa on erillinen wc sekä kylpyhuone/sauna. Kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä ja saunassa sähkökiuas. Kaupparakennuksessa kylpyhuone/wc. Vedet tällä hetkellä katkaistuina.
Rakennusmateriaalit
Puu
Peruskorjaukset
Päärakennus on peruskorjattu 1978. Silloin uusittu mm. ikkunat, vesi ja viemäriputket tuotu sisälle sekä talon laajennusosa rakennettu. Vesikatto uusittu 1996.
Lämmitys
Sähkö/puu. Talossa takka ja kaksi puuhellaa. Vanhassa kaupassa puuhella ja pönttöuuni.
Vapautuu
Heti vapaa

Kohdetta myy

Välittäjä
Asuntokauppa Fajanssi Oy
Yhteyshenkilö
Fajanssi Oy LKV Asuntokauppa
Puhelinnumero
044-7477 800
Sähköpostiosoite
asuntokauppa@fajanssi.fi

Ota yhteyttä välittäjään