Elonpolku 8

Asunnon haku

Elonpolku 8, Rauma

Perustiedot

Asuntotyyppi
Omakotitalo
Osake / Kiinteistö
KIINTEISTO
Kuvaus
Täällä Uotilan lintukodossa voit kuulla käen kukkuvan. Viehättävä miljöö tarjoaa puitteet niin rentouttavalle puutarhanhoidolle kuin toimivalle arjellekin. Itse talo on tilava ja toimiva pohjaratkaisultaan ja talon lisäksi pihapiirissä on suloinen mökki, jossa kaksi pientä makuuhuonetta ja todella hyvä pihasauna isolla kiukaalla. Saunan eteisessä on myös puuhella. Pihamökin edustalla on tilava 12 m2 terassi jossa voit nauttia niin aamukahvisi kuin iltateesi. Asuinrakennuksessa on suuri olohuone valoa antavin ikkunoin ja se avautuu kauniisti keittiöön ja eteistilaan. Kahdessa makuuhuoneessa on säilytyskaapistoja. Talon yhteydessä on myös sauna puukiukaalla ja saunan eteisessä on kätevää kodinhoitotilaa. Autotallissa on hyvää tilaa nikkaroinnille ja pihassa on autokatos sekä maakellari. Tontti on lämpimässä ja suojaisassa paikassa. Piharakennus voi olla vaikka juhannusmökkinä ja täystiilitalo tarjoaa helteellä viileän kodin nukkua.
Uudiskohde
E
Pinta-ala
111.00m2
Kokonaispinta-ala
171.00 m2
Huoneiden lukumäärä
Kolmio
Asunnon tyyppi
2 mh + olohuone + keittiö + kodinhoitotila + erill.wc+ sauna ja pesuhuone.
Rakennusvuosi
1971
Lisätietoja
Täällä Uotilan lintukodossa voit kuulla käen kukkuvan. Viehättävä miljöö tarjoaa puitteet niin rentouttavalle puutarhanhoidolle kuin toimivalle arjellekin. Itse talo on tilava ja toimiva pohjaratkaisultaan ja talon lisäksi pihapiirissä on suloinen mökki, jossa kaksi pientä makuuhuonetta ja todella hyvä pihasauna isolla kiukaalla. Saunan eteisessä on myös puuhella. Pihamökin edustalla on tilava 12 m2 terassi jossa voit nauttia niin aamukahvisi kuin iltateesi. Asuinrakennuksessa on suuri olohuone valoa antavin ikkunoin ja se avautuu kauniisti keittiöön ja eteistilaan. Kahdessa makuuhuoneessa on säilytyskaapistoja. Talon yhteydessä on myös sauna puukiukaalla ja saunan eteisessä on kätevää kodinhoitotilaa. Autotallissa on hyvää tilaa nikkaroinnille ja pihassa on autokatos sekä maakellari. Tontti on lämpimässä ja suojaisassa paikassa.
Kerros
1
Yleiskunto
Hyvä
Palvelut
Kauppa 390 m, Koulut: Päiväkoti 520 m, ala-aste 550 m, yläaste 3 km ja lukio 4,5 km

Hintatiedot

Myyntihinta
149 000.00 €
Velaton myyntihinta
149 000.00 €

Tontti ja kaavoitus

Kaavoitustiedot
Rauman kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin omistus
O
Tontin pinta-ala
1 700.00 m2

Materiaalit

Katon tyyppi
Harja/Pelti
Lattiamateriaalit
Asuintilojen lattiat ovat asuintalossa laminaattia ja kosteissa tiloissa laattaa. Piharakennuksen lattiat ovat muovimattoa.
Keittiö
Keittiössä on kaikki, mitä arjessa tarvitset: jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin ja astianpesukone.
Kylpyhuone
Wc:ssä on wc-istuin, pesuallas sekä kaappi. Tilavassa kylpyhuoneessa on wc-istuin, suihkuseinäke, pesuallas sekä suihku.
Rakennusmateriaalit
Täystiilitalo
Peruskorjaukset
Talossa on tehty mittavasti remontteja: Pääteylaudoitus ja aita on uusittu, katto on remontoitu 2015, ulko-ovet ja alakerran ikkunat vaihdettu 2014, keittiö uusittu 2010 ja öljykattila vaihdettu 2007. Öljysäiliö on terästä ja 3000litrainen, puhdistettu ja tarkastettu 2008.
Lämmitys
Talossa on öljylämmitys ja pihamökissä on sähkö-/puulämmitysmahdollisuus.
Vapautuu
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kohdetta myy

Välittäjä
Asuntokauppa Fajanssi Oy
Yhteyshenkilö
Fajanssi Oy LKV Asuntokauppa
Puhelinnumero
044-7477 800
Sähköpostiosoite
asuntokauppa@fajanssi.fi

Ota yhteyttä välittäjään