Anundilanvahe 5

Asunnon haku

Anundilanvahe 5, Rauma

Perustiedot

Asuntotyyppi
Omakotitalo
Osake / Kiinteistö
KIINTEISTO
Kuvaus
Tämä upea helmi, täysin remontoitu talo uusittuine piharakennuksineen, sijaitsee aivan Vanhan Rauman sydämessä. Kauniit pintamateriaalit, huolellinen kädenjälki ja laadukkaat ratkaisut luovat tunnelmaa, joka ei jätä kylmäksi. Tämän kodin kauneus ylettyy pintaa syvemmälle ja tekniset ratkaisut ovat vertaansa vailla. Maalämmön ansiosta asumiskustannukset ovat todella edulliset. Asunto on kauttaaltaan yhdistelmä toimivaa uutta ja idyllistä vanhaa. Hirsirakenteet sulautuvat moderneihin ratkaisuihin ja vanhan talon rosoisuus on muutettu kauneudeksi. Alakerrassa on tilava keittiö integroiduin kalustein ja sieltä on käynti upeaan olohuoneeseen. Alhaalla on myös kaksi makuuhuonetta sekä ylellinen kylpyhuone. Yläkerran makuuhuone on suorastaan veistoksellinen upeine hirsiyksityiskohtineen ja pukeutumistiloineen. Yläkerran wc on viimeistelty huolella ja sen yksilölliset pintamateriaalit sointuvat kauniisti ympäristöön. Toisessa piharakennuksessa on avara kodinhoitotila vesipisteineen ja tekninen tila. Toisessa piharakennuksessa on sauna, pukeutumistila/takkahuone sekä yläkerrassa kaksi huonetta. Jos Vanha Rauma on vienyt palan sydäntäsi, tämä kaunotar vie loputkin, joten varaa esittelyaikasi ja löydä uusi kotisi!
Uudiskohde
E
Pinta-ala
138.00m2
Kokonaispinta-ala
208.00 m2
Huoneiden lukumäärä
4 huonetta
Asunnon tyyppi
Olohuone + keittiö + 2-3 makuuhuonetta + lämpimiä piharakennuksia
Rakennusvuosi
1880
Lisätietoja
Lisätietoja talon historiasta: https://www.vanharauma.fi/vanhan-rauman-rakennukset/kaikki-vanhan-rauman-talot/waha-sukk/
Kerros
1,5
Yleiskunto
Erinomainen

Hintatiedot

Myyntihinta
525 000.00 €
Velaton myyntihinta
525 000.00 €

Kustannukset

Rahoitusvastike
0.00 €
Hoitovastike
0.00 €

Tontti ja kaavoitus

Kaavoitustiedot
Rauman Kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin omistus
O
Tontin pinta-ala
435.00 m2

Materiaalit

Katon tyyppi
Harja/saumapelti
Lattiamateriaalit
Osittain uusittu ulkoverhoilu, teetetty vanhan verhoilun mukaisesti. Arvi Leikarin muutospiirrosten mukainen uusrenesanssivuoraus vuodelta 1907. Päärakennukset seinät on maalattu ja lattiat on laivankansiparkettia (Kährs/Stavanger, Tammi+saarni). Eteinen kivilaattaa.
Keittiö
Upea keittiö on täysin modernisoitu integroiduilla kodinkoneilla: astianpesukone, induktioliesi, Savon liesituuletin, täysmittaiset jääkaappi ja pakastinkaappi. Varaava erillisuuni kiertoilmalla. Viinikylmiöt. Työtaso valkoista kvartsia, jossa upotettu valkoinen Blanco Silgranit allas Oraksen sekoittajalla.
Kylpyhuone
Alakerrassa kylpyhuone suihkulla. Yläkerran WC Hansgrohen sekoittajalla ja pesualtaan taso valettua betonia, jossa vettä hylkivä pinnoite. Välitila ja päätyseinä valkoista lasia. Hormi päällystetty Tikkurilan kivipinnoitteella.
Rakennusmateriaalit
Hirsi/Lauta
Peruskorjaukset
- Viinikellari rakenteilla, valmistuu 09/2018. - Katto ruostesuojattu ja maalattu 08/2018. Kokonaisvaltainen kunnostus valmistunut 2017 syyskuussa. Kunnostukseen kuuluu muun muassa seuraavat uudistukset: Alakerta: - Eristysten uudistus - Sähkölämmityksen vaihto maalämpöön vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lämpöässän yksikkö n. 400 litran varaajalla. - Osittain uusittu ulkoverhoilu, teetetty vanhan verhoilun mukaisesti. Arvi Leikarin muutospiirrosten mukainen uusrenessanssivuoraus vuodelta 1907. Myös portti on uusittu vuoden 1907 tyyliä noudattaen. - Osittain uusitut ikkunat, teetetty vanhojen mittojen mukaisesti ja joista sisempi on lämpölasia. - Täysin uusittu sähkökaapelointi, -keskukset ja valaistus 4000K - Lattialämmitys ohjelmoitavissa huonekohtaisilla Devi-säätöyksiköillä. - Työhuoneen tulisija ja hirsiseinä entisöity. - Olohuoneeseen asennettu uusi varaava tulisija. - Täysimittainen keittiön modernisointi integroiduilla kodinkoneilla Yläkerta: - Eristyksen uudistus/lisäys - Täysin uusittu sähkökaapelointi - Keskus ja valaistus 4000K - Uusitut ikkunat, teetetty vanhojen mittojen mukaisesti, joista sisempi on lämpölasia. - Yläkerrassa 600x600 mm korkeakiiltoinen laattalattia, 4mm Devi mukavuuslämpökaapeloinnilla. - Eteläpäädyssä vaatehuone, jossa tammiviilu säilytystilat, ponnahdus toiminnoilla ja hidastimilla. (Ei vetimiä) - Porraskäytävän seinä on vuorattu Risto-Matti Ratian suunnittelemalla hiekan värisellä pystypaneelilla ja portaikko vuorattu harmaalla huovalla. - Portaikon kaide ja yläpaneeli alumiiniprofiilia, johon asennettu tuplalasi. VIERASTALO/ SAUNARAKENNUS Sauna, wc, takkahuone, 2h - Alakerrassa perinteinen sauna puulämmitteisellä kiukaalla, takkahuone laattalattialla ja pieni WC. - Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, joissa valkoinen lankkulattia. Vaatekaapit valkoisella rungolla ja valkoisilla korkeakiiltoisilla ponnahdusovilla. - Rakennuksen sisäpinnat vuorattu kauttaaltaan raakapuulla. - Pukuhuoneeseen mahdol
Lämmitys
Maalämpö/vesikiertoinen lattialämmitys (pää- ja talousrakennus)
Vapautuu
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kohdetta myy

Välittäjä
Asuntokauppa Fajanssi Oy
Yhteyshenkilö
Fajanssi Oy LKV Asuntokauppa
Puhelinnumero
044-7477 800
Sähköpostiosoite
asuntokauppa@fajanssi.fi

Ota yhteyttä välittäjään